Oriana Low-Code Platform

Digitális folyamatautomatizálás low-code platformon

Ismerd meg az Oriana Low-Code Platformot

Egyszerűsítsd az applikáció és workflow tervezést az üzleti felhasználók számára

Folyamatok definiálása és tervezése, adatmodellek konfigurációja

Esemény- és folyamatvezérlés (BPMN 2.0) – folyamatok azonnali élő modellezése

Prototípuskészítés az üzleti igények alapján, akár néhány nap alatt

Drag & Drop egymással felcserélhető funkciónális komponensek

 

Három lehetőség közül választhatsz

Elkészítjük Veled

Támaszkodj az Oriana Kiválósági Központjára, akik segítenek abban, hogy a csapatod a maximumot hozza ki az Oriana platformból és felkészíti őket a jövőbeli fejlesztésekre.

Elkészítjük Neked

Ha a szervezetednek egyedi alkalmazásra van szüksége, de nincs fejlesztési kapacitása, az Oriana multifunkcionális fejlesztői csapata a hagyományos fejlesztési projektekhez szükséges idő töredéke alatt tervezi meg, fejleszti és helyezi üzembe az egyedi igénynek megfelelő alkalmazásokat az Oriana platformon.

Te készíted el

Az Oriana könnyen használható platformjával a fejlesztőcsapatod gyorsabban hozhat létre alkalmazásokat, mindezt az Oriana magas szintű támogatása mellett.

Tarts lépést a folyamatosan változó üzleti kihívásokkal és folyamatokkal

Lehetővé teszi a skálázhatóságot

Sztenderd MS SQL adatbázison futó, nyílt forráskódú, jól dokumentált struktúrára épül

Rugalmas paraméterezési eszközei (XML, HTML) gyors beállítást és használatbavételt tesznek lehetővé

Beépített Active Directory, Exchange server, robotizált folyamautomatizálás (RPA), email kliens és egyéb integrációk

Testre szabható integrációk REST API és Webservices segítségével

Gyorsítsd fel a fejlesztést moduláris, funkcionális komponensekkel.

Előre elkészített funkciók a folyamatmenedzsmenttől a feladatleosztáson át a dashboardokig

Új funkciók néhány kattintással

Egyéni üzleti igényekre szabható moduláris komponensek

APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

AZ ORIANA PLATFORMON

 

oriana low code platform
oriana low code platform

Kiknek ajánljuk?

Üzleti menedzserek

Az Oriana Low Code Platform segít neked és csapatodnak üzleti ötleteitek megvalósításában. A platform támogatja az üzleti és IT csapatok hatékonyabb együttműködését és az intelligens munkafolyamatok kialakítását.

Tanácsadók

Mutasd be ügyfeleidnek a változtatási lehetőségeket gyors prototipizálással. Az Oriana low-code platformjával segíthetsz az összetett, manuális folyamatok egyszerűsített munkafolyamatokká alakításában.

IT-vezetők

Tarts lépést a változó üzleti igényekkel, anélkül, hogy a fejlesztői kapacitáshiány korlátozna. Az Oriana Low Code Platform megsokszorozza az erőforrásaidat, lehetővé téve a fejlesztők számára, az innovációra valót összpontosítást.

Szoftverfejlesztők

Készíts alkalmazásokat gyorsabban és szabd testre őket a vállalat egyéni igényei szerint. Az Oriana előre elkészített blokkjai lehetőséget biztosítanak arra, hogy teljesen működőképes alkalmazásokat hozz létre az Oriana Engine segítségével.

 

 

Citizen
Developerek

Az Oriana Studio segítségével a kódolási tapasztalattal nem rendelkező üzleti felhasználók munkafolyamatokat tervezhetnek meg olyan alkalmazások létrehozásához, amelyek valóban a vállalkozás szükségleteinek felelnek meg. A fejlesztők ezután testre szabhatják, fejleszthetik és telepíthetik az alkalmazásokat az Oriana Engine segítségével.

Termékfejlesztők

Alakítsd az ötleteidet termékekhosszadalmas fejlesztési ciklusok és költséges fenntartás nélkül. Az Oriana platformjával egy proof-of-concept elkészítése, tesztelése és iterációja akár pár hét alatt kivitelezhető. A termék bevezetése után az alapvető frissítések automatizáltak az Oriana Engin-en keresztül.

 

A low-code felhasználási lehetőségei

Egyéni üzleti igényekre szabott szoftvermegoldások, anélkül, hogy a nulláról kezdenéd

Nem kell választanod a dobozos szoftvermegoldások és az egyedi szoftverfejlesztés között. Készíts alkalmazásokat az Oriana Low-Code Platformjával, anélkül, hogy a nulláról kezdenéd a munkát, majd alakítsd őket egyéni igényeid szerint.

Tervezz alkalmazásokat, tesztelj és iterálj egyszerűen a gyors prototípuskészítésnek köszönhetően, kerüld el a hosszú, költséges fejlesztési ciklusokat.

Egyszerűen skálázható és bővíthető alkalmazások, amelyek könnyedén integrálhatók a meglévő IT környezetbe.

Örökölt rendszerek modernizációja, korszerűsítése

Újítsd meg a folyamataidat anélkül, hogy a szervezet számára kritikus, központi rendszerek korlátaiba ütköznél. Készíts kiegészítő alkalmazásokat nagyvállalati háttérrendszerekhez.

Az Oriana Low-Code platform egyszerűen integrálható meglévő rendszerekkel (pl. ERP-megoldások), adatbázisokkal, adattárházakkal.

Szabályozott iparágakat célzó megoldások: „Compliance by design”

Reagálj időben a folyamatosan változó szabályozási környezetre.

Építs fel megfelelőségi rendszereket a folyamat- vagy munkafolyamat-igényeknek megfelelően.

Alkalmazkodj a folyamatosan változó szabályozási környezethez egy low-code platform segítségével és hajts végre változtatásokat az üzleti folyamatokban több hónapos alkalmazás-újratervezés nélkül.

Felelj meg a változó szabályozásoknak, anélkül, hogy nagyobb változtatásoknak tennéd ki a szervezet számára kritikus, központi rendszereket.

Csökkentsd az IT-csapatok terheltségét annak érdekében, hogy az értékteremtő alkalmazások fejlesztésére koncentrálhassanak, ahelyett, hogy a megfelelőségi követelmények teljesítése venné el az idejüket.

Van egy jó termékötleted?
Segítünk a gyorsabb piacra lépésben.

Ne hagyd hogy a fejlesztési erőforrásaid korlátozzák az innovációt; alakítsd az ötleteidet termékekké az Oriana Low-Code Platform segítségével.

Készíts prototípusokat napokon, vagy akár órákon belül, hogy teszteld és validáld a elképzeléseid. Ha megvan a megfelelő ötlet, a platform segítségével testre szabhatod és skálázhatod.

Az Oriana gondoskodik a rendszeres szoftverfrissítésekről, ezáltal folyamatos, megkötések nélküli működést biztosít.

Saját IP az Oriana rugalmas árképzési modelljeivel.